Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Matto Vihreä

Vihreä matto kategoriasta meillä Sleepo on laaja valikoima eri materiaaleja ja kokoja. Vihreä väri symboloi luontoa ja antaa rauhallisen ja harmonisen vaikutelman. Etsitpä mattoa makuuhuoneeseen, mattoa olohuoneeseen tai mattoa ruokasaliin, olemme varmoja, että löydät vihreän maton, joka lisää harmoniaa kotiisi.

Osta vihreä matto verkosta

Vihreä matto kategoriasta meillä Sleepolla on laaja valikoima eri materiaaleja ja kokoja. Vihreä väri symboloi luontoa ja antaa rauhallisen ja harmonisen vaikutelman. Etsitpä mattoa makuuhuoneeseen, mattoa olohuoneeseen tai mattoa ruokasaliin, olemme varmoja, että löydät vihreän maton, joka lisää harmoniaa kotiisi.

Vihreä matto eri kokoisina ja eri materiaaleina

Millaista vihreää mattoa etsit? Meillä on vihreä villamatto, vihreä viskoosimatto, vihreä puuvillamatto kokoina 140x200 cm, 200x300 cm, 250x350 cm ja 300x400 cm. Joskus voi olla vaikea tietää, minkä kokoisen vihreän maton tarvitset. Siksi olemme luoneet mattooppaan, josta saat vinkkejä, minkä kokoinen sinun tulisi valita. Näytämme erilaisia ​​esimerkkejä olohuoneen matosta, makuuhuoneen matosta ja ruokasalin matosta.

Vihreä matto tunnetuilta merkeiltä

Matto tuo huoneeseen nostetta. Pehmeälle ja lämpimälle matolle ei ole vain mukava laittaa jalat, se myös suojaa lattiaa kulumiselta ja kehystää huoneen. Meillä on mattoja tunnetuilta brändeiltä, ​​kuten Classic Collection, House Doctor, Layered, Design House Stockholm, Linum, Chhatwal & Jonsson mm. Tutustu laajaan vihermattovalikoimaamme kanssamme Sleepo.

Onko sinulla kysyttävää vihreästä matosta?

Olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua löytämään vihreän maton puhelinnumeroon: +46 8 20 87 70 tai vieraile Showroomissamme osoitteessa Markvardsgatan 9, joka sijaitsee Tukholman keskustassa. Täällä sänky- ja sisustusasiantuntijamme auttavat sinua vihreän maton valinnassa, tervetuloa!

 

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;