Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

suorakaiteen muotoinen pöytä

Suorakaiteen muotoisen pöydän etuna on, että se luo miellyttävän symmetrian ja se on helppo sijoittaa seinää vasten ja mukauttaa huoneen muotoon. Suorakaiteen muotoinen ruokapöytä sopii isommillekin ryhmille, sillä suorat pitkät sivut tarjoavat tilaa useammalle istumapaikalle. Suorakaiteen muotoisia pöytiä voidaan myös usein laajentaa lisä- ja lisälautasilla suurelle perheelle tai erityistilaisuuksiin.

Suorakaiteen muotoinen pöytä - täydellinen valinta kotiisi

Suorakaiteen muotoinen pöytä on erinomainen valinta, kun haluat luoda tyylikkään ja toimivan sisustuksen kotiisi. Tämä monipuolinen huonekalu sopii erinomaisesti niin ruokailutilaan, olohuoneeseen kuin työhuoneeseenkin. Suorakaiteen muotoinen pöytä tarjoaa runsaasti tilaa ruokailulle, työskentelylle tai vaikka pelailulle ystävien kanssa.

Valitse suorakaiteen muotoinen pöytä sopimaan sisustukseesi

Suorakaiteen muotoinen pöytä on saatavilla monissa eri tyyleissä ja materiaaleissa, joten voit helposti valita juuri sinun sisustukseesi sopivan vaihtoehdon. Voit valita modernin ja minimalistisen pöydän, joka sopii skandinaaviseen tai industriaaliseen sisustustyyliin. Vaihtoehtoisesti voit valita perinteisemmän ja elegantin pöydän, joka täydentää klassista tai maalaisromanttista sisustusta. Suorakaiteen muotoiset pöydät ovat myös saatavilla eri kokoisina, joten voit valita juuri tarpeisiisi sopivan kokoisen pöydän.

Suorakaiteen muotoisen pöydän käyttömahdollisuudet

Suorakaiteen muotoinen pöytä tarjoaa monipuolisia käyttömahdollisuuksia kotona. Voit käyttää sitä ruokapöytänä, jolloin se tarjoaa tarpeeksi tilaa koko perheelle nauttia yhteisestä ateriasta. Pöydän avulla voit myös järjestää illalliskutsut tai muita juhlia ystävien kanssa. Suorakaiteen muotoinen pöytä sopii myös täydellisesti työhuoneeseen tai opiskelutilaan, sillä se tarjoaa runsaasti tilaa työskentelylle ja tietokoneelle. Voit myös käyttää pöytää esimerkiksi askarteluun tai piirtämiseen. Suorakaiteen muotoinen pöytä on siis todella monikäyttöinen huonekalu, joka helpottaa arkeasi ja luo samalla tyylikkään ilmeen kotiisi.

Hanki suorakaiteen muotoinen pöytä Sleepo.fi:stä

Haluatko hankkia uuden suorakaiteen muotoisen pöydän kotiisi? Sleepo.fi on oikea paikka sinulle! Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia suorakaiteen muotoisia pöytiä eri tyyleissä ja materiaaleissa. Voit kätevästi selata valikoimaamme verkkosivuillamme ja valita juuri sinun tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. Tarjoamme myös nopean toimituksen ja asiakaspalvelumme auttaa mielellään kaikissa kysymyksissäsi.

Kysyttävää? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse numerossa: +468208770 tai sähköpostitse osoitteessa: info@sleepo.fi. 

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;