Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Soikea pöytä

Soikea pöytä on sekoitus suorakaiteen muotoista ja pyöreää. Tämä muoto säilyttää pitkänomaisen pöydän käytännöllisen pituuden, mutta myös pyöreän pöydän sosiaaliset muodot. Soikeaa pöytää voidaan joskus pidentää, mikä tekee niistä täydellisen isommalle perheelle tai vieraille. Soikean ja pyöreän muodon toinen etu on pehmeät kulmat, jotka ovat turvallisempia pienemmille lapsille, koska ne eivät pääse osumaan teräviin kulmiin.

Soikea pöytä - tyylikäs ja käytännöllinen valinta kodin sisustukseen

Soikea pöytä on monipuolinen ja tyylikäs vaihtoehto kodin sisustukseen. Se tarjoaa käytännöllisen ja kauniin ratkaisun niin ruokailutilaan kuin olohuoneeseenkin. Soikean pöydän muoto luo tilaan harmonisen ilmeen ja mahdollistaa helpon keskustelun kaikkien pöydän ääressä istuvien kesken.

Tyylikkäät ja laadukkaat soikeat pöydät

Meiltä löydät laajan valikoiman tyylikkäitä ja laadukkaita soikeita pöytiä eri tyyleihin sopien. Valittavanasi on eri materiaaleja, kuten puuta, lasia ja metallia, sekä erilaisia värejä ja viimeistelyjä. Voit valita juuri sinun kotisi sisustukseen sopivan vaihtoehdon.

Laadukkaat materiaalit takaavat, että pöytä kestää käyttöä ja säilyttää kauniin ulkonäkönsä pitkään. Valikoimastamme löydät myös erikokoisia soikeita pöytiä, joten voit valita juuri sinun tilaasi sopivan kokoisen vaihtoehdon.

Soikea pöytä - monikäyttöinen huonekalu

Soikea pöytä sopii monenlaiseen käyttöön kodin eri tiloissa. Ruokailutilassa se tarjoaa tilaa niin perheen yhteisille aterioille kuin vieraidenkin kestitsemiseen. Olohuoneessa soikea pöytä voi toimia keskipisteenä, johon kokoontua viettämään aikaa ystävien ja perheen kesken.

Soikean pöydän muoto mahdollistaa myös käytännöllisen järjestelyn tilassa. Sen pyöreät kulmat vievät vähemmän tilaa kuin perinteisen suorakulmaisen pöydän kulmat, ja siksi se sopii hyvin myös pienempiin tiloihin.

Osta soikea pöytä helposti ja turvallisesti

Meiltä voit ostaa soikean pöydän helposti ja turvallisesti. Verkkokauppamme tarjoaa laajan valikoiman eri vaihtoehtoja, ja voit tutustua niihin kätevästi omalta kotisohvaltasi käsin. Verkkokauppamme on käyttäjäystävällinen ja tarjoaa turvallisen maksutavan.

Asiantunteva asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan sinua kaikissa kysymyksissäsi. Ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse numerossa: +468208770 tai sähköpostitse osoitteessa: info@sleepo.fi. Meiltä saat lisätietoa tuotteistamme ja apua sopivan soikean pöydän valinnassa.

Kysyttävää? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse numerossa: +468208770 tai sähköpostitse osoitteessa: info@sleepo.fi.

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;