Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

SLEEPO FAVORITES

BILLIE SARJA

SOHVA, LEPOTUOLI, ISTUINTYYNY

SUOSIKKISOHVASI

On vaikea olla rakastamatta Billie-sohvasarjaamme. Vaikuttava muotoilu, ihana mukavuus ja vertaansa vailla oleva ulkonäkö tekevät Billiesta nopeasti suosikin. Suosittu Billie-sarjamme koostuu monista erilaisista vaihtoehdoista ja koista, joten oli asuntosi sitten suuri tai pieni, löydät aina sinulle sopivan Billie-sohvan.

mallit

2-, 3- & 4-ISTUTTAVAT SOHVAT

Billie-sohva on saatavilla useissa eri koissa, joista pienin on 2-istuttava malli, täydellinen sinulle, jolla on vähemmän neliömetrejä kotona. Billie 2-istuttavalla on leveys 208 cm, ja vaikka se onkin pienempi kooltaan, se säilyttää vaikuttavan ulkonäkönsä ja tuntuu laadukkaalta. 2-istuttavaa mallia voi hyvin yhdistää johonkin suuremmista koista luodaksesi kokonaisen sohvaryhmän.

Jos sinulla on hieman enemmän tilaa kotona, voit valita suosituimman mallimme, Billie 3-istuttavan, joka on 236 cm leveä. Vaikka tämä malli on kooltaan samanlainen kuin muut 3-istuttavat sohvat, se tuntuu kuitenkin massiivisemmalta ja ylellisemmältä ottamatta liikaa tilaa.

Jos haluat vielä suuremman sohvan, voit valita Billie 4-istuttavan. Tämä vaihtoehto on 282 cm leveä ja tarjoaa runsaasti tilaa. Huolimatta suuresta koostaan, 4-istuttava sohva on hyvä valinta myös sinulle, joka asut muutaman kerroksen ylhäällä, koska sohva on jaettu kahteen osaan ja sen kantaminen on helpompaa.

LOUNGESTOL & ISTUINTYNNY

Onko sinulla jo lempisohva, jota rakastat? Eikö pieninkään Billie-sohva mahdu kotiisi? Vai oletko jo tilannut Billie-sohvan ja haluat laajentaa sarjaa? Silloin voimme vinkata, että Billie on saatavilla myös lepotuolina ja istuintyynynä

Lepotuoli on saatavana kahdessa koossa. Suurempi malli on 120 cm leveä ja sen anteliaan koon ansiosta sitä voi käyttää myös pienenä 2-istuttavana sohvana. Jos se tuntuu liian suurelta, Billie on saatavana myös pienemmässä, 95 cm leveässä koossa.

Tarvitsetko ylimääräisen istumapaikan tai haluatko jotain, jolle voit levätä jalkoja? Tervetuloa tutustumaan Billie-istuintyynyyn. Istuintyynyllä on mitat 95 x 95 cm, ja Creme Teddy- ja Beige Bouclé -kankaissa voit lisäksi valita istuintyynyn koossa 95 x 73 cm.

DIVAANISOHVA

Onko teidän perheessänne monta henkilöä tai sinulla yksinkertaisesti tilaa todella suurelle sohvalle? Silloin Billie divaanisohva voi sopia täydellisesti sinulle. Tilavalla divaaniosalla, jossa voit venytellä, divaanisohva tarjoaa rentoutumista huipputasolla. Soffan leveys on 292 cm ja divaaniosan kokonaispituus on 170 cm.

Aivan kuten 4-istuttava sohva, divaanisohva on jaettu kahteen moduuliin, jotta sitä on helpompi siirtää kompromissimatta ulkonäöstä. Soffa on saatavilla kahdessa vaihtoehdossa - divaanilla oikealla tai vasemmalla puolella.

Onko sinulla ylimääräistä tilaa olohuoneessa? Yhdistä uusi divaanisohva mielellään ihanaan Billie istuintyynyyn tai lepotuoliin.

KANGAS

BEIGE BOUCLÉ

Aikaa kestävä suosikki hillityssä bouclé-kankaassa, josta on vaikea olla pitämättä. Teksturoitu pinta tekee kankaasta ylellisen ja laadukkaan tuntuisen. Melerattu sävy voi tuntua sekä lämpimältä että kylmältä riippuen sijoituksesta ja valon vaikutuksesta. Kangas on Easycare-merkitty, mikä tarkoittaa, että se on käsitelty kestämään tahroja ja tekee bouclésta Billien kestävimmän kankaan.

 • Koostumus: Polyesteri (48%), Asetaatti (37%), Puuvilla (8%), Villa (7%)
 • Martindale: 35 000
 • Nukkaantuminen: 3-4
 • Värinkestävyys: 5
 • Öko-Tex -sertifioitu

CREME TEDDY

Pehmeä ja kodikas kangas, joka antaa sinulle halauksen, kun uponnut sohvaan. Luonnonvalkoisella värillä ja kermaisella pohjalla kangas luo lämpimän ilmeen, joka sopii hyvin monenlaiseen sisustukseen. Tällä hetkellä rakastamme yhdistelmää, jossa Billie on teddykankaassa ja meidän upeassa Villa-matossa! Kangas vaatii hieman enemmän varovaisuutta kuin bouclé-kangas, mutta oikealla hoidolla saat pitkäikäisen sohvan.

 • Koostumus: Polyesteri (100%)
 • Martindale: 40 000
 • Nukkaantuminen: 4-5
 • Värinkestävyys: 5
 • Öko-Tex -sertifioitu

NATURE

Billie-kangas luonnetyyppinen on myöhäinen lisäys verrattuna Bouclé- ja Teddy-kankaisiin, mutta se on yhtä rakastettu kuin edeltäjänsä. Kangas näyttää klassiselta ja siinä on pehmeä ja sileä pinta. Väritys on melerattu luonnollisissa sävyissä, mikä luo rauhallisen ja ajattoman perustan. Aivan kuten bouclé, Nature voi vaikuttaa hieman lämpimämmältä tai hieman viileämmältä riippuen ympäristöstä ja valosta.

 • Koostumus: Puuvilla (63%), Pellava (37%)
 • Martindale: 32 500
 • Nukkaantuminen: 3
 • Värinkestävyys: 4-5

Olet epävarma siitä, minkä kankaan valitset? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostitse, ja he auttavat sinua lähettämään kangasnäytteitä.

YKSIKOHDAT

MUKAVUUS

Kun näet Billien ensimmäistä kertaa, se voi vaikuttaa tiukalta ja rakenteelliselta ulkonäön ollessa keskiössä. Mutta kun istut ensimmäistä kertaa Billie-sohvaan, tulet hämmästymään siitä, kuinka uskomattoman pehmeä ja mukava se on.

Sohva on rakennettu vakaalle puurungolle ja siinä on nozag-jousitus, joka auttaa jakamaan sohvan mukavuuden tasaisesti koko istuinalustalle. Billien istuintyynyt ovat täytetty kylmävaahdolla, mikä varmistaa, että sohva säilyttää muotonsa eikä tunnu jäykältä ja kovalta. Istuinosa on myös täytetty silikonilla, mikä on allergiaystävällisempi vaihtoehto untuvaa sietämättömille henkilöille.

TUOTANTO

Billie on käsityönä valmistettu aina alusta loppuun, ja vain kokeneimmat huonekalusuunnittelijat voivat valmistaa tämän sohvamalliston. Jokainen tyyny esimerkiksi täytetään etukäteen kuidulla. Tämä tapahtuu puhtaalla tunteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen mukavuuden ja kestävyyden, mikä tekee jokaisesta Billiesta uniikin.

Tuotanto tapahtuu Euroopassa, ja se on ISO 14001 -sertifioitu, mikä takaa ympäristöhallinnon standardien noudattamisen. Taitavat käsityöläiset valmistavat Billie-sohvasi yhdistämällä perinteisiä ja innovatiivisia menetelmiä. Ennen kuin jokainen Billie-tuote lähtee tehtaalta, se käy läpi huolellisen laadunvalvonnan, jotta sohva vastaa odotuksiasi.

ULKONÄKÖ

Billie ei epäilemättä ole kuin muut sohvat. Sen muotoilu on innovatiivinen ja nykyaikainen, mutta samalla ajaton ja tulevaisuuden klassikko. Se on sohva, joka herättää huomiota pyöreällä muodollaan ja vaikuttavalla läsnäolollaan. Jos haluat sohvan, jossa on upea mukavuus ja lyömätön ulkonäkö, Billie-sohva on sinulle!

HOITO-OHJEET

Billie on upea sohva, jossa sekä mukavuus että ulkonäkö ovat vaikea ylittää. Kuitenkin Billie, kuten monet muutkin sohvat, tarvitsee hieman ylimääräistä huolenpitoa omistajaltaan säännöllisin väliajoin.

Tyynyt voivat käytön ja ajan myötä tuntua hieman painuneilta. Tämä voidaan helposti korjata hieromalla tyynyjä ja asettamalla kuitutäyte takaisin paikoilleen. Tee tätä säännöllisesti pidentääksesi sohvan käyttöikää ja lisätäksesi sen mukavuutta.

Yleisesti suosittelemme, että Billie-sohva, kaikissa kolmessa materiaalissa, imuroitaisiin noin kerran viikossa pehmeällä suulakkeella ja alhaisella imuteholla.

BEIGE BOUCLÉ

Bouclé on helppohoitoista kangasta, jota ei tarvitse erikseen käsitellä suoja-aineella. Kangas on käsitelty valmistusprosessissa, eikä Easycare suosittele uuden suojakäsittelyn levittämistä, koska se voi heikentää alkuperäisen käsittelyn vaikutusta.

Koska Bouclé-kangas on Easycare-sertifioitu, tahrat eivät ole yhtä suuri ongelma. Tahrat kannattaa poistaa parhaiten lämpimällä vedellä ja hieman astianpesuaineella.

CREME TEDDY

Teddy-kangas on hieman herkempi verrattuna Bouclé-versioon, mutta se on silti kestävä kangas, joka kestää käyttöä. Kangasta ei tarvitse erikseen käsitellä suoja-aineella, mutta jos haluat silti käyttää suojakäsittelyä, on tärkeää noudattaa suojakäsittelyn valmistajan ohjeita. Emme kuitenkaan voi taata, miten kangas reagoi valittuun suojakäsittelyyn.

Jos tahra ilmenee, suosittelemme käyttämään lämmintä vettä ja hieman astianpesuainetta sen poistamiseksi.

NATURE

Billie on saatavilla myös Nature-kankaalla, joka on erittäin tyylikäs, mutta kuten Teddy-kangas, se vaatii hieman enemmän varovaisuutta. Tätä kangasta suosittelemme olemaan käyttämättä suojakäsittelyä, koska se sisältää pellavaa. Ole yleisesti varovainen ja vältä nesteiden ja muiden puhdistusaineiden käyttöä.

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;