Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Sängynpääty

Tuntuuko sinusta, että makuuhuoneestasi puuttuu jotain? Ehkä puuttuu sängynpääty, jotta huone näyttää täydelliseltä? Sängyssä ilman sängynpäätyä voi nukkua, mutta se voi tuntua paljaalta ja tylsältä. Täydentämällä sängynpäädyn avulla annat varmasti makuuhuoneellesi tyylikkään kohennuksen, joka luo ylellisen tunnelman. Valitse erilaisten muotojen, värien, materiaalien ja tyylien joukosta sängynpääty, joka sopii sänkyysi parhaalla mahdollisella tavalla. Valitse suosikeista Art, Celine, Stella ja Cleo!

Viimeistele makuuhuone sängynpäädyllä

Tuntuuko sinusta, että makuuhuoneestasi puuttuu jotain? Ehkä se on sängynpääty, joka puuttuu, jotta huone näyttää täydelliseltä. Vaikka sängyssä voikin nukkua ilman päätyä, se voi tuntua alastomalta ja tylsältä. Päädyllä täydentäen varmistat, että makuuhuoneesi saa nostetta ja samalla optimoit edellytyksesi hyvään yöuneen. Päädyllä voi nimittäin olla sekä toiminnallisia että ulkonäöllisiä etuja - joten muista valita juuri sinun sänkyysi sopiva. Valitse suosikeista Art, Celine, Stella ja Cleo!

Sängynpäätymme ovat saatavana useista eri materiaaleista, kuten ylellisestä sametista ja useissa suosituissa väreissä, sekä beigen että harmaan sävyissä. Jotkut ovat paksuja ja pehmeitä, jotta voit nojata niitä vasten saamatta selkäkipuja. Se sopii hyvin, jos esimerkiksi haluat istua pystyssä ja lukea ennen nukkumaanmenoa. Toiset on valmistettu puusta, koska se sopii paremmin muuhun makuuhuoneen sisustukseen. Paras vinkki on valita sisustusstyyliisi sopiva. Voit aina vaihtaa aiemman, jos haluat muutoksen.

Kodikas tunne sängypäädyn avulla

Sängynpäädyn avulla saat uuden mahdollisuuden asettaa oma leimasi makuuhuoneeseen. Jos olet kiinnostunut sisustamisesta, haluat todennäköisesti kaikkien yksityiskohtien olevan täydellisiä. Päädyllä on suurempi vaikutus huoneeseen kuin monet ihmiset ajattelevat, se luo mukavamman tunnelman ja varmistaa, ettet törmää päätäsi seinää vasten. Varmista vain, että ostat päädyn, joka sopii sänkysi kokoon. Liian leveä tai kapea pääty saattaa aiheuttaa rumia ja epämiellyttäviä reunoja.

Sleepossa meillä on sängynpäätyjä jokaiseen makuun ja tyyliin. Täällä voit valita tunnettujen ruotsalaisten tuotemerkkien joukosta, jotka valmistavat pitkän käyttöiän omaavia päätyjä. Olemme Sleepossa erikoistuneet sängynpäätyihin ja tarjoamme ainutlaatuisen muotoilun, joka on korkealaatuinen. Toinen suosituista valmistajistamme on Mille Notti. Ne tunnetaan pehmustetuista sängynpäistään, joita on saatavana useissa eri kangassävyissä.

Jos etsit tietyn kokoisia päätyjä, meillä on päätyjä koossa 80–210. Pääty toimitetaan mallin mukaan joko tyynyllä tai ilman. Anna sängynpäätysi olla makuuhuoneen tyylikkäin sisustusesine ja tilaa se helposti ja mukavasti suoraan meiltä.

Riippumatta siitä, minkä tuotemerkin, materiaalin tai värin valitset, on sekä mukavia että tyylikkäitä vaihtoehtoja, jotka sopivat sänkyysi ja makuuhuoneeseesi. Kun seuraavan kerran nojaat pään tyynyä vasten, sinun ei tarvitse murehtia lyöväsi seinään tai luovasi rumia tahroja tapetille.

Sängynpäätyjen koot: Sängynpääty 80, Sängynpääty 90, Sängynpääty 105, Sängynpääty 120, Sängynpääty 140, Sängynpääty 160, Sängyn pääty 180 ja Sängyn pääty 210. Onko sinulla oikea sänky päätyäsi varten? Meiltä Sleepolta löydät useita erittäin laadukkaita sänkyjä, jotka sopivat täydellisesti uuteen päätyyn sekä värin että materiaalin suhteen.

Khteyttä asiakaspalveluumme

Jos sinulla on lisää kysyttävää tai mietteitä sängynpäädyistämme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelinnumerolla: +468208770. Täällä asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan oikean sängyn ja sängynpäädyn, lämpimästi tervetuloa!

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;