Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Suuri alennus sängyistä!

Jopa 50 % alennus sängyistä

Edulliset sängyt

Valikoimastamme löydät sänkyjä tarjoushintaan. Mikä on jokaiselle edullista on tietysti yksilöllistä, mutta yleensä edullisempi sänky sopii vierashuoneeseen tai väliaikaiseksi sängyksi. Vuoteiden lisäksi meillä on myös edullisia tuotteita muissa kategorioissa, kuten vuodevaatteet, sängyn patjat, kalusteet ja huonekalut. 

Osta korkealaatuisia ja edullisia sänkyjä verkosta Sleeposta!

Valikoimastamme löydät sänkyjä tarjoushintaan. Mikä on jokaiselle edullista on tietysti yksilöllistä, mutta yleensä edullisempi sänky sopii vierashuoneeseen tai väliaikaiseksi sängyksi. Vuoteiden lisäksi meillä on myös edullisia tuotteita muissa kategorioissa, kuten vuodevaatteet, sängyn patjat, kalusteet ja huonekalut. Vuodevalikoimassamme on paljon erilaisia merkkejä.

Edullisten tuotteiden valikoimastamme löydät erilaisia sänkytyyppejä. Myymme esimerkiksi jenkkisänkyjä, säädettäviä sänkyjä (joissa voit käyttää sänkyä nojatuolina, koska näitä sänkyjä voidaan nostaa ja laskea), kokoontaitettavia sänkyjä ja runkosänkyjä. Meillä on myös edulliset juniorivuoteet perheen nuoremmille. Täältä löydät kohtuuhintaisia sänkyjä makuuhuoneeseesi, kesämökillesi ja vierasvuoteita, jotka voidaan helposti laittaa pois, kun niille ei ole tarvetta. Monet sängyistämme kuuluvat erilaisiin sänkypaketteihin, jotka koostuvat niihin liittyvistä sängypatjoista ja sängyn jaloista. Jos ostat edullisen sängyn verkossa Sleeposta, voit myös valita eri sänkyjen mitoista - sekä leveydestä että pituudesta. Tarjoamme useita erikokoisia sänkyjä, jotta kaikki löytävät omiin tarpeisiinsa sopivan sängyn. Ehkä tarvitset jenkkisängyn, jonka koko on 180 x 200 cm, tai etsit yhden hengen sänkyä, jossa on vakaa runko? Tai tarvitset kokoontaitettavan sängyn, joka on klassinen vierashuoneen sänky, joka voidaan helposti taittaa ja laittaa pois, kun sitä ei tarvita. Löydät kaikki nämä ja paljon muuta tässä kategoriassa.

Napsauta kiinnostavaa sänkyä ja lue lisää sängyn materiaaleista, mukavuudesta ja mukana olevasta patjasta. Tuotekuvauksesta löytyy myös tietoja sängyn suositellusta painosta ja mahdollisesta takuusta. Lukemalla pienellä kirjoitetun tekstin saat arvokkaita vinkkejä siitä, mikä sopii sinulle - mikä voi helpottaa sängyn löytämistä, mutta myös taata, että olet tyytyväinen uuteen sänkyyn. Sinulla on myös mahdollisuus tehdä erilaisia vaihtoehtoja edullisen sängyn ostamiseen. Voit esimerkiksi valita sängynpäädyn, sängyn värit tai patjansuojuksen. Löydät kaikki nämä tiedot, kun napsautat haluamaasi tuotetta ja mietit sängyn ostamista Sleepo -sivustolta.

Vieraile näyttelytilassamme tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Jos sinulla on kysyttävää sängyistämme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse: 08-20 87 70 tai käy osoitteessa Markvardsgatan 9 (varaa aika), joka sijaitsee keskeisellä paikalla Tukholmassa. Täällä sänkyasiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan oikean sängyn, tervetuloa!

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;