Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Tarjoukset & Alennus!

 Täältä löydät käynnissä olevat kampanjamme & ALE - edulliset huonekalut ja kalusteet.

Jopa 30% alennusta
ruokailuhuoneeseen!*

osta nyt

BAUER Ruokapöytä 1 916 € // COLIN Ruokapöytä 183 €

*Ei koske: 101 Copenhagen, Chhatwal & Jonsson, Classic Collection, Fatboy, Layered, Stoff

Voimassa 22. heinäkuuta asti

Jopa 30% alennus
matoista!*

osta nyt

VIENNA Matto 679 €

*Ei koske: Chhatwal & Jonsson, Classic Collection, Fatboy, Layered

Voimassa 24. heinäkuuta asti

Tarjoukset ja ALE

Täältä löydät kaikki meneillään olevat kampanjamme ja ajankohtaiset huonekalu- ja sisustustarjouksemme. Kaikki kampanjamme ja ALE-tarjouksemme ovat rajoitetun ajan, joten hyödynnä tilaisuus ostaa suosikkisi netistä tunnetuilta brändeiltä, ​​jo tänään!

Tarjoukset ja ALE tunnetuilla merkeillä

täällä Sleepossa tarjoamme jatkuvasti alennuksia ja tarjouksia useista tunnetuista merkeistä, joten voit löytää ja klikata kotiin sen, mitä olet kaivannut ostamaan todella hyvällä, alennettuun hintaan. Valitse suosituista brändeistä, kuten Sleepo Collection, Rowico, Tempur, Classic Collection, Fatboy, Mille Notti, House Doctor ja Karup Design mainitakseni muutamia, joita löydät usein meiltä myynnissä.

Älä missaa tarjouksia

Tilaa uutiskirjeemme, jotta et jää paitsi tarjouksista! Uutiskirjeen tilaajana ja osana Sleepo-perhettä saat myös ainutlaatuisia tarjouksia ja alennuksia, joita ei aina ole nettisivuilla saatavilla.

Kaikki mitä tarvitset kotiin

Meiltä Sleepo löydät kaiken mitä tarvitset kotiin. Sisustuksen suhteen löydät aina kauniita maljakoita, ruukkuja, koristeita, lyhtyjä, peilejä ja maalauksia loistavilla tarjoushinnoilla. Jopa huonekaluista, kuten pöydistä, tuoleista, sohvista, nojatuoleista ja säilytystiloista, löydät usein todella hyviä tarjouksia.

Black Friday på Sleepo 

Black Friday vuonna 2023 osuu 24. marraskuuta. Täällä Sleepossa pidämme Black Fridayta koko viikon ja aloitamme ainutlaatuisilla alennuksillamme, tarjouksillamme ja kampanjoillamme jo maanantaina 21. marraskuuta. Black Fridayn päivämäärä voi kuitenkin olla erilainen joka vuosi. Pääsääntöisesti suuri SALE-päivä määräytyy amerikkalaisen kiitospäivän jälkeen, joka osuu marraskuun neljänteen torstaihin. Perjantaista tulee sitten kiireinen päivä, ja monilla amerikkalaisilla on vapaapäivä työpaikaltaan. Black Friday on vuoden suurin ostospäivä ja monet käyttävät tilaisuutta hyväkseen ostaa joululahjojaan jo silloin tehdäkseen mitä parhaimmat ALE-löydöt.

Olet lämpimästi tervetullut shoppailemaan ihania huonekaluja ja ainutlaatuista sisustusta alennettuun hintaan kanssamme Sleepo !

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;