Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Kattovalaisin Makuuhuone

Koristele makuuhuone Sleepon kattovalaisimilla. Meiltä löydät monia erilaisia ​​kattovalaisimia, jotka sopivat täydellisesti erikokoisiin makuuhuoneisiin ja vaihteleviin kattokorkeuksiin. Valitse kattovalaisimista, kohdevalaisimista, höyhenvalaisimista tai ehkä se on kiva riipus, joka sopii parhaiten makuuhuoneeseesi?

Kattovalaisimet kaikkiin makuuhuoneisiin

Koristele makuuhuone Sleepon kattovalaisimilla. Meiltä löydät makuuhuoneen kattovalaisimien kategoriasta monia erilaisia ​​valaisimia, jotka sopivat täydellisesti erikokoisiin ja vaihtelevan kattokorkeuden makuuhuoneisiin. Valitse kattovalaisimista, kohdevalaisimista, höyhenvalaisimista tai ehkä se on kiva riipus, joka sopii parhaiten makuuhuoneeseesi?

Sleepon valikoimasta löydät täydellisen kattovalaisimen makuuhuoneeseesi. Onko sinulla korkeat katot? Valitse isompi makuuhuoneen kattovalaisin, josta tulee mielenkiintoinen katseenvangitsija huoneessa. Pienemmällä kattokorkeudella plafoni on täydellinen, mutta myös kulmavalaisimet. Toinen vinkki on valita himmennettävä kattovalaisin, joka tekee makuuhuoneesta erityisen viihtyisän ja poistaa häikäisyn.

Monipuolinen valikoima makuuhuoneen kattovalaisimia

Meillä Sleepolla on makuuhuoneen kattovalaisimien kategoriassa monia erilaisia ​​tuotteita, jotka on valmistettu kaikesta messingistä massiivipuuhun, lasista luonnonvalaisimiin, kuten rottinki, riisipaperi ja pellava. Löydät myös valaistuksen useissa eri väreissä ja muodoissa. Joten katso valkoisia riippuvalaisimia, mustia riippuvalaisimia ja luonnonvärisiä riippuvalaisimia löytääksesi suosikkisi.

Tunnettuja merkkejä

Teemme yhteistyötä myös monien tunnettujen brändien kanssa, joiden tuotteita voit ostaa täältä Sleeposta. Tutustu Watt & Veke, Umage, Belid ja monien muiden valikoimaan. Ehkä seuraava kattovalaisimesi makuuhuoneeseen tulee meiltä Sleepo?

Mietitkö makuuhuoneen valaisinta?

Jos sinulla on kysyttävää kattovalaisin kategoriasta makuuhuone, olet tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse: +46 8 20 87 70, lämpimästi tervetuloa!

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;