Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

pehmeät, pörröiset matot - Heaven & Fluffy flokati

SO SOFT

Heaven &
Fluffy Flokati

Pehmeistä ja pörröisistä matoista tuli kaikkien suosikki vuonna 2020, mutta uudesta vuodesta huolimatta suuntaus ei hidastu - päinvastoin, pörröiset matot ovat täällä jäädäkseen. Suuri ja kodikas matto kohentaa koko huoneen ja luo kodikkaan tunnelman. Heaven ja Fluffy ovat kaksi täysin ainutlaatuista mattoa, jotka löydät Sleepon omalta tuotemerkiltä Sleepo Collection. Asiakkaamme arvostavat molempia, mistä olemme erittäin kiitollisia. Alta löydät syvällisempää tietoa meidän ja sinun kahdesta suosikkimatostamme - lue ja inspiroidu!
Kaikki tämän julkaisun kuvat on suojattu tekijänoikeuslailla

Saat lisää inspiraatiota seuraamalla meitä Instagramissa nimellä @sleepo

"Trendi, joka on tullut jäädäkseen"

FLUFFY FLOKATI

 Suosittu matto Fluffy Flokati on Sleepon myydyin matto. Matto on valmistettu pehmeimmästä villasta, jossa on erityisen paljon materiaalia ja joka tarjoaa upean laadun. Pitkän ja pörröisen reunan ansiosta saat tunteen, että kävelet pilven päällä. Villamaton valitsemisen edut tunteen lisäksi on se, että materiaali on luonnostaan likaa hylkivä, kestävä ja sillä on pitkä käyttöikä, jos mattoa hoidetaan oikein.

HEAVEN Turkismatto

Pehmeästä ja upeasta Heaven-matosta on tullut myös erittäin suosittu. Tämä silkinsileä matto on valmistettu pitkästä ja tiheästä nukasta, joka antaa erityisen pehmeän ja kodikkaan kokemuksen. Matto antaa taljan tunteen, mutta on valmistettu 100% korkealaatuisesta polyesteristä ja on yhtä kaunis kaikissa kodin huoneissa!

"Pilven päällä kävelemisen tunne"

heaven - koko mallisto

Jos et saa tarpeeksesi mukavasta Heaven-matosta, se on saatavana myös huopana ja koristetyynynä. Ne ovat myös turkisjäljitelmää ja ovat siksi aivan yhtä pehmeitä ja ihania. Huovan ja tyynyn värit ovat Norsunluu, Beige, Hopea ja Taupe. Huovassa on reilu 200 cm pituus, mikä tekee siitä sopivan myös päiväpeitteeksi sängyn jalkopäähän.

Heaven Koristetyyny

Olet katsonut aiemmin

Aina päällä Sleepo!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
14pv palautusoikeus
14pv palautusoikeus