Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Sängyt & Patjat

Etsitkö uutta sänkyä? Täältä löydät laajan valikoiman edullisia ja laadukkaita sänkyjä. Sleepossa ostat sängynsi turvallisesti ja aina ilman toimituskuluja. Valitse jenkkisänkyjen, säädettävien sänkyjen ja runkosänkyjen välillä. Luo täydellinen makuuhuone uudella vuoteella, joka antaa sinulle hyvät yöunet ja kodin tyylikkään ilmeen.

Osta uusi edullinen sänky ja patja meiltä Sleeposta!

Etsitkö uutta sänkyä tai patjaa? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan! Sleepossa tarjoamme sekä sänkyjä että patjoja, jotka takaavat sinulle hyvät yöunet. Vietämme sängyssä jopa kolmanneksen elämästämme, minkä vuoksi Sleepossa ajattelemme, että jokainen ansaitsee todella hyvän laadukkaan ja pitkäikäisen sängyn. Valikoimastamme löydät useita erilaisia sänkyjä edulliseen hintaan, jotka sopivat kaikkiin tarpeisiin. Kaikkea jenkkisängyistä, säädettävistä sängyistä, kerrossängyistä, runkosängyistä, vauvansängyistä, koko perheen sängyistä, parvisänkyihin, patjoihin ja petauspatjoihin erikokoisina, eri malleina ja väreinä. Valitse useista tunnetuista tuotemerkeistä ja nuku hyvin uudessa kohtuuhintaisessa sängyssä Sleepolta!

Erikokoiset sängyt ja patjat

Meiltä löydät sekä sängyt että patjat useita eri kokoja ja malleja, jotta saat parhaan mahdollisen nukkumismukavuuden. Löydät sängyt ja patjat koossa 80x200, 90x200, 105x200 120 x 200 cm, 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm ja 180 x 210 cm, joista on saatavana useissa upeassa värissä, jotka antavat makuhuoneeseen uutta ilmettä. Tämän lisäksi meillä on myös sänkyjä, juniorivuoteita, pinnasänkyjä, kehtoja, kasvavia sänkyjä ja vauvapatjoja edulliseen hintaan. Jos sinulla on pienempi huone, voimme suositella kerrossängyn tai parvisängyn ostamista maksimoidaksesi huoneen tilan, löydät kaiken kanssamme Sleepo.fi-sivustolta

Mikä sänky ja patja sopivat sinulle?

Mikä sänky on sinulle paras ja mitä sinun tulisi pitää mielessä sänkyä ostettaessa? Sängyn ostaminen on iso päätös ja huonekalu, jota sinulla on hyvä käyttää monien vuosien ajan. Onko sinulla hyvin toimiva sänky ja tarvitset vain uuden patjan? Autamme sinua tässä ja monessa muussa - Lue sänkyoppaamme saadaksesi tarkemmat ohjeet!

Jotta nukkuminen olisi mahdollisimman hyvää ja ergonominen nukkumisasento, on tärkeää valita vartalotyyppiin ja tarpeisiisi sopiva sänky ja patja. Patjan kovuuden valitseminen voi olla haaste monille, mutta jotain, joka on aina hyvä pitää mielessä, on se, että mitä suurempi painosi on, sitä kiinteämpää sänkyä ja patjaa tarvitset parhaan nukkumismukavuuden takaamiseksi. Mitä matalampi painosi on, sitä pehmeämmän patjan tarvitset parhaan mukavuuden saavuttamiseksi. Jos nukut yleensä selälläsi, suosittelemme hieman pehmeämpää patjaa, jotta pää ja niska voivat levätä mukavasti. Jos nukut vatsalla, suosittelemme hieman kiinteämpää patjaa, jotta et rasita niskaasi, selkäsi ja vyötäröäsi. Tietenkin voit myös ostaa meiltä mukavia huopia ja tyynyjä sekä vuodevaatteita, kuten pussilakanat, tyynyliinat ja lakanat, jotka sopivat henkilökohtaiseen tyyliisi ja makuun. Meillä on jokaiselle budjetille ja mieltymyksille jotain. Tervetuloa ostamaan uusi sänkysi netistä jo tänään!

Unitakuu

Mielestämme sängyn ostamisen meiltä pitäisi olla helppoa, turvallista ja mukavaa, joten tarjoamme 90 päivän unitakuun useille myydyimmistä sängyistämme. Uskomme myös, että on paljon oikeudenmukaisempaa antaa sinun kokeilla uutta sänkyäsi kotona rauhassa eikä muutaman minuutin ajan täysin pukeutuneena kaupassa.

Jos uusi sänkysi tuntuu liian pehmeältä tai liian kovalta, annamme sinulle mahdollisuuden muuttaa sängyn kovuutta. Tarvitset usein aikaa tottua uuteen sänkyyn, ja siksi haluamme sinun kokeilevan sänkyä vähintään 30 päivän ajan. 30 päivän ja jopa 90 päivän käytön jälkeen sinulla on mahdollisuus muuttaa sängyn mukavuutta joko kiinteämmäksi tai pehmeämmäksi.

Jos sinusta tuntuu, että olet valinnut väärän kiinteyden uudelle sängylle, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja he auttavat sinua tilaamaan uuden kiinteän tai keskitason patjapohjan vain 50 eurolla.

HUOM: Sleepo Bedsin parivuode (160x200, 180x200 ja 180x210 cm) koostuu kahdesta patjaytimestä. Jos haluat vaihtaa sängyn molemmat puolet, sinun on siis tilattava kaksi uutta ydintä hintaan 50 euroa/kpl.
Jensenin parivuode (160x200 ja 180x200) koostuu kokonaisesta patjaytimestä. Siksi sinun on vaihdettava koko patja, kun vaihdat lujuutta ja se maksaa 100 euroa.

Tarjous koskee kaikkia 1. kesäkuuta 2018 alkaen ostettuja Jensen-sänkyjä sekä Venus, Tellus, Dream ja Jupiter Sleepo Beds -sänkyjä.

Khteyttä asiakaspalveluumme

Jos sinulla on kysyttävää sängyistämme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse: +468208770 . Täällä sänkyasiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan oikean sängyn, tervetuloa!

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;