Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Mannermainen sänky 120 cm

Mannermaisen 120 cm sängyn avulla saat täydellisen, ylellisen yhden hengen sängyn, jossa on vähän lisätilaa. 120 cm:n vuode sopii kaiken tyyppisiin makuuhuoneisiin ja antaa sinulle erityisen hyvän nukkumismukavuuden anteliaan mitoituksensa ansiosta. Kaikissa 120 cm:n mannermaisissa sängyissämme on kaksinkertaiset patjakerrokset ja suuri syvyys, mikä auttaa vähentämään kehoon kohdistuvaa painetta. Tämä antaa kehollesi optimaalisen nukkumismukavuuden ja edistää hyviä yöunia.

Löydä uusi, edullinen 120 cm leveä mannermainen sänkysi Sleeposta!

Mannermaisesta 120 cm sängystä saa ylellisen, upean hotellitunnelman makuuhuoneeseen. Täällä Sleepossa tarjoamme laajan valikoiman edullisia mannermaisia sänkyjä, joiden koko on 120x200 ja 120x210. Löydät uuden, mukavan mannermaisen sänkysi meiltä Sleeposta!

Mannermaisen 120 cm sängyn avulla saat täydellisen, ylellisen yhden hengen sängyn, jossa on vähän lisätilaa. 120 cm:n vuode sopii kaiken tyyppisiin makuuhuoneisiin ja antaa sinulle erityisen hyvän nukkumismukavuuden anteliaan mitoituksensa ansiosta. Kaikissa 120 cm:n mannermaisissa sängyissämme on kaksinkertaiset patjakerrokset ja suuri syvyys, mikä auttaa vähentämään kehoon kohdistuvaa painetta. Tämä antaa kehollesi optimaalisen nukkumismukavuuden ja edistää hyviä yöunia. Voit valita mannermaisen 120 cm sänkysi useista eri materiaaleista, kuten ylellisestä sametista tai kestävästä polyesteristä, ja väreistä beige, harmaa ja musta.

Yhdistä 120 cm:n mannermaiseen sänkyysi tyylikäs pääty

Sängyssä ilman sängynpäätyä voi nukkua, mutta se voi tuntua paljaalta ja tylsältä. 120 cm:n sängynpääty täydentää mannermaista 120 cm:n sänkyä, joten annat makuuhuoneellesi tyylikästä nostetta, joka luo ylellisen hotellitunnelman. Valitse erilaisten muotojen, värien, materiaalien ja tyylien joukosta sängynpääty, joka sopii sänkyysi parhaalla mahdollisella tavalla.

Khteyttä asiakaspalveluumme

Jos sinulla on kysyttävää sängyistämme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse: +468208770 . Täällä sänkyasiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan oikean sängyn, tervetuloa!

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;