Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Jenkkisänky 140 cm

Jenkkisängyllä 140 saat ylellisen ja tyylikkään tunnelman makuuhuoneessasi. Saat myös runsaasti tilaa koko yön ajan, ja sänkyä voidaan käyttää sekä yhden hengen vuoteena suuremmassa makuuhuoneessa että parisänkynä makuuhuoneessa, jonka pinta-ala on pienempi. Kaikissa 140 cm:n jenkkisängyissämme on kaksinkertaiset patjakerrokset ja suuri syvyys, mikä auttaa vähentämään kehoon kohdistuvaa painetta. Tämä antaa kehollesi optimaalisen nukkumismukavuuden ja edistää hyviä yöunia. Voit valita jenkkisängyn 140 useista eri materiaaleista, kuten ylellisestä sametista tai kestävästä polyesteristä, ja värit ovat beige, harmaa ja musta.

Löydä uusi, edullinen 140 cm leveä mannermainen sänkysi meiltä Sleeposta!

Mannermaisella 140 cm sängyllä saa ylellisen, upean hotellitunnelman makuuhuoneeseen. Täällä Sleepossa tarjoamme laajan valikoiman edullisia mannermaisia sänkyjä, joiden mitat ovat 140x200 ja 140x210. Löydät uuden, mukavan mannermaisen sänkysi meiltä Sleeposta!

Mannermaisella 140 cm sängyllä saat ylellisen ja tyylikkään tunnelman makuuhuoneeseesi. Saat myös runsaasti tilaa koko yön, ja sänkyä voidaan käyttää sekä yhden hengen vuoteena suuremmassa makuuhuoneessa että parivuoteena makuuhuoneessa, jonka pinta-ala on pienempi. Kaikissa 140 cm:n mannermaisissa sängyissämme on kaksinkertaiset patjakerrokset ja suuri syvyys, mikä auttaa vähentämään kehoon kohdistuvaa painetta. Tämä antaa kehollesi optimaalisen nukkumismukavuuden ja edistää hyviä yöunia. Voit valita 140 cm mannermaisen sänkysi useista eri materiaaleista, kuten ylellisestä sametista tai kestävästä polyesteristä, ja väreistä beige, harmaa ja musta.

Yhdistä 140 cm:n mannermaiseen sänkyysi tyylikäs pääty

Sängyssä ilman sängynpäätyä voi nukkua, mutta se voi tuntua paljaalta ja tylsältä. 140 cm:n sängynpääty täydentää 140 cm:n mannersänkyäsi, joten annat makuuhuoneellesi tyylikästä nostetta, joka luo ylellisen hotellitunnelman. Valitse erilaisten muotojen, värien, materiaalien ja tyylien joukosta sängynpääty, joka sopii sänkyysi parhaalla mahdollisella tavalla.

Khteyttä asiakaspalveluumme

Jos sinulla on kysyttävää sängyistämme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse: +468208770 . Täällä sänkyasiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan oikean sängyn, tervetuloa!

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;