Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Lasten sängyt & Patjat

Etsitkö uutta sänkyä lapsellesi? Sitten kannattaa tutustua upeaan valikoimaan ihania vauvansänkyjä tuotemerkeiltä, kuten Mavis, Troll Nursey ja monilta muilta. Lapset rakastavat hauskaa ja mukavaa huonetta, ja yhden lasten sängyn kanssa huone on täydellinen. Käytännölliset kerrossängyt, joissa on älykäs säilytysominaisuus, kuuluvat tietysti myös valikoimaamme.

Suosittuja merkkejä

Edulliset lasten sängyt

Etsitkö uutta sänkyä lapsellesi? Sitten kannattaa tutustua upeaan valikoimaan ihania lasten sänkyjä tuotemerkeiltä, kuten Mavis, Troll Nursey ja monta muuta. Lapset rakastavat hauskaa ja mukavaa huonetta, ja yhden lasten sängyn kanssa huone on täydellinen. Käytännölliset kerrossängyt, joissa on älykäs säilytysominaisuus, kuuluvat tietysti myös valikoimaamme. Pelkkä kerrossänky on täydellinen ostos, kun haluat vapauttaa leikkitilaa lasten huoneessa, ja helpottaa muun muassa lelujen varastointia.

Voit vapaasti tutustua valikoimaamme, joka sisältää valkoisia lakattuja pinnasänkyjä, sekä kaksi- ja kolme-kerrossänkyä ja löydä joitain uskomattoman edullisia, mutta laadukkaita lasten sänkyjä. Luo mukava sänky tyynyllä ja vuodevaatteilla, jotka löydät tietysti myös hyvin varustellusta valikoimastamme. Jos lasten patjat eivät sisälly toimitukseen, löydät valikoimastamme paljon erikokoisia patjoja. Kun etsit uutta lasten sänkyä, löydät meiltä suuren valikoiman sänkyjä eri hintaluokissa ja eri malleissa. Myymme lastensänkyjä, pinnasänkyjä, 90x200-vuoteita junioreille, joita kutsutaan myös juniorisängyiksi ja lapsen kanssa kasvavia sänkyjä. Niin sanotuissa kasvavissa sängyissä lapsi voi - kuten nimestäkin käy ilmi - kasvaa, koska näitä sänkyjä voidaan pidentää, mikä on fantastisen fiksu idea. Sitten sinun ei tarvitse ostaa uutta sänkyä lapsellesi, kun hän on kasvanut useita senttimetrejä. Lapsen mukaan kasvava sänky kestää monta vuotta eteenpäin.

Pinnasänkyjä useita malleja

Pienimmille lapsille tarjoamme pinnasänkyjä. Useimmat valikoimamme mallit ovat tyylikkäitä klassikoita, jotka sopivat täydellisesti kaiken tyyppisiin lastenhuoneisiin. Pinnasängyt ovat yleensä säädettävissä, jotta voit mukauttaa ne lapsesi tarpeisiin. Lisäksi pidämme erittäin tärkeänä, että valikoimassamme on vain turvallisia vauvansänkyjä. Kun teet ostoksia kanssamme, voit tuntea olosi turvalliseksi. Löydät useita sänkyjä tarjoushinnoilla. Tämä mahdollistaa korkealaatuisten huonekalujen ostamisen todella hyvillä hinnoilla. Tutustu kampanjatarjouksiin, kun sisustat lastenhuoneesi - näin voit säästää paljon tuotteiden hinnoissa. Napsauta sinua kiinnostavaa tuotetta saadaksesi lisätietoja valmistajasta, mitoista ja kuinka pinnasänky on testattu.

Jos sinulla on kysyttävää lasten sängyistä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelinnumerolla: 08-20 87 70 tai käy luonamme osoitteessa Markvardsgatan 9, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Tukholmassa. Täällä sänkyasiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan oikean sängyn, lämpimän vastaanoton!

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;