Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Juniorivuode

Juniorivuoteet ovat korvaamattomia siirtymävaiheessa vauvansängyn ja tavallisen sängyn välillä. Juniorisängyllä lapsi saa mahdollisuuden ojentaa ja nukkua hyvin, kun sinun ei tarvitse huolehtia lapsesi putoamisesta sängystä. Juniorivuoteet on varustettu korkealla reunalla onnettomuuksien estämiseksi. Tämä on vain yksi syy siihen, miksi voit nukkua hyvin, kun olet asettanut vauvan juniorissänkyyn.

Uusi edullinen juniorivuode

Juniorisänky on korvaamaton siirtymävaiheessa vauvansängyn ja tavallisen sängyn välillä. Juniorisängyllä lapsi saa mahdollisuuden ojentaa ja nukkua hyvin, kun sinun ei tarvitse huolehtia lapsesi putoamisesta sängystä. Juniorivuoteet on varustettu korkealla reunalla onnettomuuksien estämiseksi. Tämä on vain yksi syy siihen, miksi voit nukkua hyvin, kun olet asettanut vauvan juniorissänkyyn.

Kun vauva on kasvanut sängystä, seuraava sänky on nuorempi vuode. Monet lapset haluavat nukkua vanhempiensa sängyssä - ja riippumatta siitä, kuinka kodikas se on, se voi heikentää unen laatua pitkällä aikavälillä. Kun sinulla on hyvälaatuinen juniorivuode, se parantaa sekä omaa että lapsesi unta. Tämä saa yön menemään nopeammin samalla kun sinusta tuntuu myös paremmalta päivällä. Sleepossa meillä on juniorivuoteet jokaiseen makuun, jotka helpottavat sekä aikuisten että lasten elämää.

Jos lapsesi tykkää esimerkiksi prinsessoista tai lentokoneista, meillä on hyvät mahdollisuudet, että meillä on sänky, joka sopii valikoimaamme. Useat valmistajamme ovat kehittäneet erityisteemaisia sänkyjä, jotka tekevät nukkumisesta hauskempaa - joka ilta. Lasten perheessä lasten nukkuminen voi olla stressaavaa toimintaa. Mukava sänky helpottaa ajoissa nukkumaanmenoa.

Juniorivuode säilytystilalla

Useat juniorisängyt yhdistävät tavallisen makuutilan ja säilytystilan. Tämä tekee juniorisängystä älykkään huonekalun, joka palvelee useita eri tarkoituksia. Kun laatikot ovat sängyn alla, vältät hajallaan olevia leluja lattialla pitkän päivän jälkeen. Voit myös laittaa vauvanvaatteet sisäänrakennettuun vaatekaappiin. Kalustevuode on erityisen hyvä, jos asut huoneistossa, jossa on rajoitetusti asuintilaa, koska se vapauttaa paljon tilaa huoneessa.

Juniorivuoteemme valmistajat ovat alan parhaita. Meillä on ruotsalaisen Troll Nursey -tuotteita, jotka valmistetaan Latviassa. Mavis on myös tunnettu tuotemerkki, joka on edustettuna valikoimassamme.

Juniorisängyn koko

Kun ostat juniorivuoteen, koko on tärkeä asia pitää mielessä. Koska lapsi kasvaa jatkuvasti, on tärkeää olla ostamatta liian pientä sänkyä. Koska juniorivuoteella on yleensä korkeammat reunat, se voi saada lapsen lyömään ruumiinosia sängyn ulkoreunoja vasten ja unen laatu kärsii. Sitten on parempi sijoittaa sänkyyn, joka on hieman odotettua suurempi. Se antaa lapselle sängyn kasvaa, eikä sinun tarvitse huolehtia siitä, että se muuttuu nopeasti liian pieneksi.

Jos sinulla on kysyttävää juniorivuoteistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelinnumerolla: 08-20 87 70 tai käy luonamme osoitteessa Markvardsgatan 9, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Tukholmassa. Täällä sänkyasiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan oikean sängyn, tervetuloa!

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;