Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

sleepo news

VIENNA Matto

Uusi ylpeytemme on kirjoitettu Vienna – pehmeä ja ihana villamatto, jolla on lyömätön muotoilu. Valmistettu Sleepo Collection yhteistyössä Jakobsdals kanssa ja kudottu 100 % villasta luonnollisella, luonnonvalkoisella värillä. Matossa on 2 cm korkea nukka, jossa on orgaanisten, aaltoilevien muotojen leikkauskuvio, kun taas pohja on sileäksi kudottu mukavan kontrastin aikaansaamiseksi. Matto sopii hyvin koko kotiin ja näyttää todella hyvältä yhdessä suositun teddykankaisen Billie sohvamme kanssa!

Lola Sängynpääty

Jatkamme pehmeiden, aaltoilevien muotojen teemaa uudella Lola-sängyllämme. Käsintehty kestävästä polyesterikankaasta, jossa on ihana pellavatuntuma ja himmeä, luonnollinen väri. Sängyssä on aallonmuotoinen muotoilu ja kehystysputkisto, joka kulkee päädyn sivuja ja yläosaa pitkin. Yhdistä vapaasti Dream, Venus tai Tellus sänkyihimme, jotka sopivat hyvin sekä sävyltään että kankaaltaan yhtenäisen ilmeen saamiseksi.

BLAIR sohva

Etsitkö uutta sohvaa klassisella mutta samalla modernilla muotoilulla, johon voit käpertyä ja viihtyä koko illan ajan? Silloin uskomme, että untuvaverhoiltu 3-istuttava sohvamme Blair sopii sinulle täydellisesti. Pukeutunut valkoiseen, kestävään kangassekoitukseen, joka ei vain näytä hyvältä, vaan on myös erittäin hellävarainen ja pehmeä iholle. Ajaton muotoilu yhdessä hyvän mukavuuden kanssa tekee Blair sohvan, josta on helppo pitää.

Bianca sohva

Sohvan viihtyisyyttä korkealla tasolla ja paljon ihania tyynyjä? Kyllä kiitos! Uusi Bianca-sohvamme tarjoaa ihanan pehmeää mukavuutta untuvatäytetyllä istuimellaan ja pörröisillä selkätyynyillä. Pukeutunut kivipestyyn, kestävään, korkealaatuiseen pellavasekoitukseen, jossa on rento mutta tyylikäs tunnelma. Päällinen on myös irrotettava ja konepestävä 30 asteessa - kuinka hyvää se on?!

LOLLO nojatuoli

Luo wow-tekijä olohuoneeseen Lollo-nojatuolilla. Modernin muotoilun, elegantin tuntuman ja runsaiden mittasuhteiden ansiosta nojatuoli tarttuu ja siitä tulee helposti uusi suosikki. Valitse kolmesta vaihtoehdosta – kaksi on verhoiltu laadukkaalla pehmeän tuntuisella tekstiilillä, ja niitä on beigen ja molen sävyinä, kun taas kolmannessa on ruskea lampaannahka.

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;