Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Nordic Outdoor Ruokapöytä

Nordic Outdoor Ruokapöytä - Laadukkaat ulkokalusteet

Miksi valita Nordic Outdoor Ruokapöytä?

Nordic Outdoor Ruokapöytä on täydellinen valinta ulkokalusteiksi, jotka yhdistävät tyylikkään muotoilun ja kestävyyden. Ruokapöytä on suunniteltu Pohjoismaiden vaativiin sääolosuhteisiin, joten se kestää hyvin niin aurinkoa, sadetta kuin lumipeitettäkin.

Ominaisuudet ja materiaalit

Nordic Outdoor Ruokapöytä valmistetaan laadukkaista ja kestävistä materiaaleista, kuten säänkestävästä puusta ja ruostumattomasta teräksestä. Pöydän pintakäsittely suojaa sitä lialta ja kosteudelta, joten se säilyttää kauniin ulkonäkönsä vuodesta toiseen ilman suurta huoltotarvetta.

Sopii moniin tiloihin

Nordic Outdoor Ruokapöytä sopii erinomaisesti niin pieneen parvekkeeseen kuin suureen terassille. Sen kompakti koko ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä monikäyttöisen vaihtoehdon erilaisiin ulkotiloihin. Voit nauttia aamukahvista auringonpaisteessa tai järjestää illalliskutsut ystävillesi pöydän äärellä.

Tilaa Nordic Outdoor Ruokapöytä jo tänään!

Hanki laadukas ja kestävä Nordic Outdoor Ruokapöytä omaksi ja nauti ulkotilojesi kauneudesta ja mukavuudesta. Tilaa nyt verkkokaupastamme ja päivitä ulkotilasi tyylikkääksi.

Kysyttävää? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse numerossa: +468208770 tai sähköpostitse osoitteessa: info@sleepo.fi.

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;