Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Nordic Outdoor Aurinkotuoli

Nordic Outdoor Aurinkotuoli

Etsitkö täydellistä aurinkotuolia ulkotiloihin? Nordic Outdoor Aurinkotuoli on täydellinen valinta rentoutumiseen ja nautiskeluun ulkona. Tässä artikkelissa esittelemme Nordic Outdoor Aurinkotuolin ominaisuudet ja hyödyt, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan ulkotilojen kalustamiseen.

Laadukas ja kestävä aurinkotuoli

Nordic Outdoor Aurinkotuoli on valmistettu korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista, jotka kestävät vaihtelevia sääolosuhteita. Tuolin runko on valmistettu kestävästä teräksestä, ja istuinosa on pehmustettu laadukkaalla ja säänkestävällä kankaalla.

Mukava ja säädettävä

Aurinkotuolin selkänoja on säädettävissä eri asentoihin, joten voit löytää juuri itsellesi sopivan ja mukavan asennon auringonoton tai rentoutumisen ajaksi. Lisäksi tuolissa on kätevä aurinkosuoja, joka suojaa ihoasi liialta auringonpaahteelta.

Tyylikäs ja helppohoitoinen

Nordic Outdoor Aurinkotuoli on myös erittäin tyylikäs lisä ulkotiloihin. Sen moderni muotoilu ja neutraali väri sopivat monenlaisiin ulkotiloihin ja sisustustyyleihin. Lisäksi aurinkotuoli on helppohoitoinen ja helposti puhdistettavissa kostealla liinalla.

Osta Nordic Outdoor Aurinkotuoli nyt

Nordic Outdoor Aurinkotuoli on täydellinen valinta ulkotilojen kalustamiseen ja rentoutumiseen ulkona. Tilaa omasi jo tänään ja nauti aurinkoisista päivistä mukavasti ulkona Nordic Outdoor Aurinkotuolin avulla.

Kysyttävää? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse numerossa: +468208770 tai sähköpostitse osoitteessa: info@sleepo.fi.

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;