Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Kerrossängyt

Kerrossänkyjä on saatavissa useissa eri väreissä, muodoissa ja koossa. Puiset sängyt, sängyt piilotetuilla laatikoilla ja säilytystilalla tai ehkä kerrossänky, jossa alaosa toimii sohvana? Se voi antaa pienelle huoneelle sekä lisätilaa että luonnetta. Lapsille kerrossänky on hauska lisäys huoneeseen kaikilla mahdollisuuksillaan mökkeihin ja vilttilinnoihin, ja opiskelija-asunnolle se on ylimääräinen istumapaikka vieraille, opiskelua varten ja elokuvailloille. Vain mielikuvitus on rajana, joten valitse ja osta kerrossänky Sleeposta tänään. Löydä kaikki sen luovat mahdollisuudet niin aikuisille kuin lapsillekin.

Edulliset kerrossängyt

Tarvitseeko sinun vapauttaa enemmän lattiapintaa lasten leikkiin? Myymme käytännöllisiä Mavisin kerrossänkyjä, jotka antavat sinulle enemmän tilaa huoneessa - ja samalla enemmän nukkumapaikkoja. Sleeposta ostetussa kerrossängyssä on potentiaalia. Se säästää tilaa ja sitä voidaan käyttää samanaikaisesti kaikkena makuupaikoista pienempien majaksi.

Kerrossänkyjä eri malleissa

Kerrossänkyjä on saatavana useissa eri väreissä, esim. valkoinen kerrossänky, muodoissa ja koossa kuten kerrossänky 120 cm.

Puiset sängyt, kerrossängyt piilotetuilla laatikoilla ja säilytystilalla tai ehkä kerrossänky, jossa alaosa toimii sohvana? Se voi antaa pienelle huoneelle sekä lisätilaa että luonnetta. Lapsille kerrossänky on hauska lisäys huoneeseen kaikilla mahdollisuuksillaan mökkeihin ja vilttilinnoihin, ja opiskelija-asunnolle se on ylimääräinen istumapaikka vieraille, opiskelua varten ja elokuvailloille. Vain mielikuvitus on rajana, joten valitse ja osta kerrossänky Sleeposta tänään. Löydä kaikki sen luovat mahdollisuudet niin aikuisille kuin lapsillekin.

Kerrossänkyjä eri huoneisiin

Olipa kyseessä kerrossänky mökille tai kerrossänky lastenhuoneeseen, sen on oltava kestävä, vakaa ja todella laadukas. Sleepolla voimme taata, että löydät sängyt, jotka täyttävät kaikki vaatimukset, mihin tahansa huoneeseen ne tarvitsetkin. Missään ei sanota, että kerrossängyt ovat vain lapsille - joskus on vain säästettävä tilaa pienemmissä tiloissa, kuten kesämökissä, jossa viihtyisyystekijät vain nousevat korkeammalle mukavan kerrossängyn avulla, joka antaa huoneelle hieman lisäviehätystä. Ajattele käytännöllisesti ja persoonallisesti, ja hanki kerrossänky haluamallasi mallilla, mikä lisää kodin mukavuutta.

Sleepon kerrossängyt

Sleepossa on todella laaja valikoima sänkyjä ja myös muita kerrossänkymalleja, kuten: Parvi- ja perhesängyt, joten löydä suosikkisi ja tee se itsellesi helpoksi ja tilaa sänky netistä! Jos etsit juniorsänkyä perheen nuoremmille, meillä on myös suuri valikoima heille.

Tarjoamme tietysti ilmaisen toimituksen ja palautuksen sekä 14 päivän avokaupan ja nopean toimituksen, jotta saat sängyn kotiin ja tunnustella sitä. Jos se sopii täydellisesti, voit vain pitää sänkysi ja iloita uudesta hankinnastasi.

Khteyttä asiakaspalveluumme

Jos sinulla on kysyttävää sängyistämme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse: +468208770 . Täällä sänkyasiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan oikean sängyn, tervetuloa!

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;