Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Kasvavat sängyt

Ei ole epäilystäkään siitä, että lapset kasvavat nopeasti - vaatteet ja kengät muuttuvat nopeasti liian pieniksi, ja tämä koskee myös sänkyjä. Sleepon kasvavan sängyn kanssa se on hieman helpompaa. Paljon tapahtuu lapsen kasvatuksen aikana, ja aina yhtä tärkeää on, että he saavat hyvät yöunet. Kasvavan sängyn kanssa lapsille on helpompaa varmistaa, että he saavat juuri sen ikästä riippumatta. Aloita pienemmällä sängyllä pienemmille lapsille ja jatka sitten sänkyä lapsen kasvaessa, joten sinun ei tarvitse edes ajatella uuden sängyn ostamista pitkään aikaan.

Pinnasängyt helpottavat nopeaa kasvua

Ei ole epäilystäkään siitä, että lapset kasvavat nopeasti - vaatteet ja kengät muuttuvat nopeasti liian pieniksi, ja tämä koskee myös sänkyjä. Sleepon kasvavan sängyn kanssa se on hieman helpompaa.

Paljon tapahtuu lapsen kasvatuksen aikana, ja aina yhtä tärkeää on, että he saavat hyvät yöunet. Kasvavan sängyn kanssa lapsille on helpompaa varmistaa, että he saavat juuri sen ikästä riippumatta. Aloita pienemmällä sängyllä pienemmille lapsille ja jatka sitten sänkyä lapsen kasvaessa, joten sinun ei tarvitse edes ajatella uuden sängyn ostamista pitkään aikaan. Se on sekä sujuvaa että helppoa. Myymme valkoisia vauvansänkyjä, jotka sopivat useimpiin lastenhuoneisiin jopa muutoksen ja sisustuksen vuosien ajan yksinkertaisen ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta.

Edulliset ja laadukkaat sängyt

Sleepossa on runsaasti ruotsalaisia tuotemerkkejä, kaikki eri malleissa, kooissa ja väreissä. Sänky on erittäin tärkeä huonekalu kodissa - siellä loppujen lopuksi vietämme kolmanneksen elämästämme - joten on tärkeää todella sijoittaa siihen. Etsitpä sitten kerrossänkyä, parivuodetta tai kasvavaa sänkyä, tarvitset juuri tämän todella hyvillä hinnoilla ja todella laadukkaalla tavalla, joten sinun ei tarvitse koskaan tinkiä. Se on vain kysymys kaikkien vaihtoehtojen valitsemisesta, ja niin monien joukossa ei ole vaikea löytää uusia suosikkeja koko perheelle.

Sleepon suuren ja monipuolisen valikoiman ansiosta löydät vauvansänkyä verkosta todella edulliseen hintaan. Tilaa ja varmistamme, että saat 14 päivän avoimen ostoksen. Tarjoamme myös nopean toimituksen, jotta voit saada uuden, mukavan sängyn kotiisi mahdollisimman pian ja antaa lapsesi huoneelle uutta mukavuutta sekä tyyliä ja persoonallisuutta.

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;