Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Patjat

Vuodepatjoja on eri paksuisina ja kovuisina riippuen mieltymyksistäsi - mikä on tietysti yksilöllinen makuasia, mutta riippuu myös painostasi. Yleisesti mitä painavampi olet, sitä kiinteämpiä nukkumisalustoja kannattaa suosia. Toinen tekijä on ihmisen ikä - ikääntyessä suositaan usein kiinteämpää patjaa. Vuodepatjalla voi olla suuri ero nukkumismukavuuteen esimerkiksi veneessä, asuntovaunussa tai kesämökissä, jossa sängyn patjat eivät yleensä ole korkealaatuisimpia. Toiseksi sijauspatja suojaa myös patjaa kulumiselta, mikä tekee siitä pidempään kestävän.

Mikä patja minun pitäisi valita?

Ohuempaa patjaa, joka asetetaan varsinaisen patjan tai joustinpatjan päälle, kutsutaan sijauspatjaksi, ja tämä täyttää useita toimintoja. Ensinnäkin se parantaa patjan mukavuutta. Jos patjasi on hieman liian kova tai pehmeä sinun makuusi, sitä voidaan säätää sijauspatjalla. Tällä tavoin sinun ei tarvitse ostaa uutta patjaa aina, kun nukkumismieltymyksesi muuttuvat.

Vuodepatjoja on eri paksuisina ja kovuisina riippuen mieltymyksistäsi - mikä on tietysti yksilöllinen makuasia, mutta riippuu myös painostasi. Yleisesti mitä painavampi olet, sitä kiinteämpiä nukkumisalustoja kannattaa suosia. Toinen tekijä on ihmisen ikä - ikääntyessä suositaan usein kiinteämpää patjaa. Vuodepatjalla voi olla suuri ero nukkumismukavuuteen esimerkiksi veneessä, asuntovaunussa tai kesämökissä, jossa sängyn patjat eivät yleensä ole korkealaatuisimpia. Toiseksi sijauspatja suojaa myös alempaa patjaa kulumiselta, mikä tekee siitä pidempään kestävän. Se imee myös hikeä kehostasi nukkuessasi, mikä pidentää merkittävästi patjan käyttöikää ja auttaa sitä säilyttämään muotonsa paremmin. Se suojaa myös tahroilta, joita pahimmassa tapauksessa voi olla mahdotonta poistaa. Kolmanneksi sängyn petaaminen on hieman helpompaa, koska laitat lakanan sijauspatjan ympärille itse patjan sijasta, joka on usein liian paksu, jotta lakana riittäisi sen reunan ympäri.

Kuinka hoidan sijauspatjaani?

Varmistaaksesi, että uusi sijauspatjasi kestää pitkään, on tärkeää, että pidät siitä huolta. Tuuleta se säännöllisesti ja varmista, että käännät sen vähintään kerran kuudessa kuukaudessa. Käännä se ylösalaisin samalla, kun vaihdat pään ja jalan päitä. Tämä kierto estää sen kulumisen samoista paikoista ja estää nukkumisasentosi heikentymisen. Kun olet poistanut sijauspatjan, voit käyttää tilaisuutta imuroimalla sen alta, jotta sänky pysyy raikkaana. Pese myös irrotettava päällinen tarvittaessa. Sijauspatjoja on saatavana useilla eri verhoilumateriaaleilla: luonnon lateksi, kylmävaahto, polyesteri, untuva, softex ja monia muita. Luonnolliset materiaalit johtavat kosteuden pois paremmin kuin synteettiset materiaalit ja luovat näin raikkaamman nukkumisympäristön. Esimerkiksi lateksi on kalliimpaa kuin synteettiset materiaalit, mutta se on materiaali, joka hengittää tehokkaasti ja jolla on pitkä käyttöikä.

Materiaalin valinta voi vaikuttaa suuresti yöunesi laatuun.

Lisää kultareunus elämään - tee sängystäsi täydellinen hemmottelemalla itseäsi todella mukavalla patjalla, joka on valmistajilta kuten Tempur, Mille Notti ja Kinnabädden. Näiden valmistajien sängynpatjat on kehitetty vuosien testauksen ja verhoilumateriaalin, pintamateriaalin ja muodon jatkuvien paranteluiden avulla. Niillä on monen vuoden kokemus sänky- ja patjateollisuudesta, mikä takaa sinulle korkean nukkumismukavuuden.

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;