Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Pinnasängyt

Kaikki vanhemmat haluavat, että pienet vauvansa nukkuvat rauhallisesti ja turvallisesti. Sleepolla meillä on laaja valikoima vauvansänkyjä, jotka vastaavat korkeisiin turvallisuusvaatimuksiin. Pinnasänky on lapsen ensimmäinen oma sänky, ja voimme tarjota suuren valikoiman erilaisia malleja. Nykyään on olemassa erityyppisiä vauvansänkyjä, jotta voit vanhempana valita yhden tarpeisiisi sopivan sängyn, joka on lisäksi sopusoinnussa talon muiden kalusteiden kanssa.

Suuri valikoima vauvansänkyjä

Kaikki vanhemmat haluavat, että pienet vauvansa nukkuvat rauhallisesti ja turvallisesti. Sleepolla meillä on laaja valikoima vauvansänkyjä, jotka vastaavat korkeisiin turvallisuusvaatimuksiin.

Pinnasänky on lapsen ensimmäinen oma sänky, ja voimme tarjota suuren valikoiman erilaisia malleja. Esimerkkejä valikoimassamme olevista tuotteista on Troll-pinnasänky. Nykyään on olemassa erityyppisiä vauvansänkyjä, jotta voit vanhempana valita yhden tarpeisiisi sopivan sängyn, joka on lisäksi sopusoinnussa talon muiden kalusteiden kanssa. Valkoinen puu on klassinen ja sopii useimpiin koteihin, pyörillä varustettu kehto on helppo siirtää eri huoneiden välillä ja värikäs sänky ihastuttavassa ja modernissa värissä valaisee huoneen.

Matkaa ja retkeä varten

Korotettava ja laskettava sänky helpottaa selkää, kun haluat nostaa lastasi. Jos olet usein matkalla tai jos lapsi joskus nukkuu jonkun muun kanssa, voi olla hyvä saada matkasänky. Ne painavat vähän ja ne on helppo ottaa tarvittaessa käyttöön. Monet tuotemerkit, jotka tekevät sänkyjä, valmistavat myös patjoja ja vuodevaatteita, voivat vapaasti katsoa mitä meillä on muussa valikoimassamme. Kaikki myydyt pinnasängyt on tietysti tarkastettu ja valmistettu vaatimusten mukaisesti, jotta lapsen olisi turvallista nukkua. Suuri osa käytetyistä materiaaleista on puuta, kiinteää ja kestävää materiaalia.

Tilaa vauvansänky meiltä

Sleepossa valitsemme käsin vauvansänkyä tuotemerkeiltä, joista pidämme hieman erityisesti, ja joita haluaisimme tarjota asiakkaillemme. Olemme iloisia saadessamme suuren valikoiman moderneja, klassisia ja turvallisia vauvansänkyjä, joissa lapsesi voi nukkua hyvin ja turvallisesti. Saat aina edulliset toimituskulut, kun tilaat meiltä. Saat myös 14 päivän avoimen ostoksen, jos sinun on palautettava tavarat.

Jos sinulla on kysyttävää vauvansänkyistämme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelinnumerolla: 08-20 87 70 tai käy luonamme osoitteessa Markvardsgatan 9, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Tukholmassa. Täällä sänkyasiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan oikean sängyn, tervetuloa!

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;