Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Säädettävä sänky 105 cm

Sänky on tärkein huonekalu kotona. Monet ihmiset ajattelevat melkein yksinomaan, että sänky on tarkoitettu nukkumiseen, mutta on valtava määrä ihmisiä, jotka menevät sänkyynsä katsomaan sarjaansa tai elokuviaan. Siksi on vielä tärkeämpää saada oikeanlainen sänky. Säädettävän sängyn 105 avulla sinä ja kehosi voitte paljon paremmin, kun nukut joka yö.

Osta uusi, edullinen ja säädettävä sänky 105 meiltä Sleepolta!

Sänky on tärkein huonekalu kotona. Monet ihmiset ajattelevat melkein yksinomaan, että sänky on tarkoitettu nukkumiseen, mutta on valtava määrä ihmisiä, jotka menevät sänkyynsä katsomaan sarjaansa tai elokuviaan. Siksi on vielä tärkeämpää saada oikeanlainen sänky. Säädettävän sängyn 105 avulla sinä ja kehosi voitte paljon paremmin, kun nukut joka yö.

Jos hankit säädettävän sängyn 105, sänky on mukautettavissa sinulle ja kehollesi. Jos aiot mennä sänkyyn ja katsella paljon jaksoja pitkään seuraamassasi sarjassa, on tärkeää, että käytät säädettävää sänkyä 105 oikein. "TV:n katselun" yhteydessä suosittelemme käyttämään enemmän "istuvaa" asentoa. Tämä pätee myös, jos aiot ottaa pidemmät powernap-päiväunet. Jos valitset yhden säädettävistä sängyistämme, saat säädettävän sängyn, joka on varustettu moottorilla sekä pää- että jalkaosassa, joita ohjataan siihen liittyvällä kaukosäätimellä.

Kun olet hankkinut uuden, säädettävän sängyn 105 cm, opit pian, mitkä asetukset sopivat parhaiten nukkumiseen, sarjojen katseluun ja päiväunille. Kun esimerkiksi aiot katsoa sarjoja sängyssä, säädettävä sänkysi tuntuu melkein kuin upealta nojatuolilta, jossa voit istua tai olla puolimakaavassa asennossa. Jos aiot nukkua pidemmät päiväunet, monien mielestä on parasta säätää säädettävä sänky puoliksi istuma-asentoon. Opit kuitenkin parhaiten käytön kautta. Sinun tulisi tietysti käyttää asetusta, jossa tunnet olosi mukavimmaksi.

Jos sinulla on selkä-, niska- tai hartiavammoja, säädettävä sänky 105 on erinomainen työkalu helpottamaan sitä kehon osaa, josta sinulla on kipua. Kun sinulla on säädettävä sänky 105 kotona, mielestämme on fiksuinta yrittää löytää täydellinen asetus heti.

Säädettävän sängyn 105 cm avulla voit helpottaa nousemista ja laskeutumista sängystä, jos sinulla on ongelmia selkäsi kanssa. Toinen säädettävän sängyn 105 myönteinen vaikutus on se, että se ehkäisee kuorsaamista monilla asiakkaillamme. Jos sinulla on lääketieteellisiä ongelmia tai etsit vain erinomaista sänkyä, suosittelemme yhtä säädettävistä sängyistämme.

Säädettävä 105 sänky erittäin laadukkaana

Me Sleepolla olemme jälleenmyyjiä ja olemme yhteistyössä sellaisten tuotemerkkien kanssa, jotka valmistavat muun muassa erittäin laadukkaita säädettäviä 105 sänkyjä. Täältä löydät tunnettuja ruotsalaisia laatuvalmistajia, kuten Tempur, Jensen, Fridnäs, Kinnabädden ja monet muut. Yrityksillä, joiden kanssa työskentelemme, on monen vuoden työkokemus ja ne käyttävät kunnon materiaaleja, jotta kaikista kokemuksista säädettävällä sängyllä tulisi mahdollisimman hyviä.

Varmistaaksemme, että olet mahdollisimman tyytyväinen yhteen säädettävistä sängyistämme, sinulla on anteliaaat takuuehdot, mikä on toinen syy, miksi voit tehdä ostoksia meiltä turvallisesti verkossa.

Kaikki säädettävät 105 sänkymme ovat erittäin laadukkaita, mutta valitsemastasi sängyn tyypistä riippuen patjan jousijärjestelmä voi olla erilainen eri säädettävissä sängyissä. Pussijärjestelmät koostuvat jousitetuista pusseista, jotka on jaettu useisiin vyöhykkeisiin - mitä enemmän vyöhykkeitä on, sitä tehokkaammin patja sopeutuu vartaloosi ja tarjoaa siten suuremman kuormituksen kevennyksen. Valitse kaikista tuotemerkeistämme, malleistamme ja väreistämme - löydät taatusti unelmasänkysi säädettävien sänkyjen joukosta, jotka auttavat sinua nukkumaan hyvin yöstä yöhön vielä pitkään.

Khteyttä asiakaspalveluumme

Jos sinulla on kysyttävää sängyistämme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse: +468208770 . Täällä sänkyasiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan oikean sängyn, tervetuloa!

Olet katsonut aiemmin

Aina päällä Sleepo!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
14pv palautusoikeus
14pv palautusoikeus
;