Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Runkosänky 180 cm

Tilaa uusi edullinen runkosänky 180 cm Sleepolta!

Sänky on yksi tärkeimmistä kotiisi tekemistäsi ostoksista. Hyvä runkosänky 180 cm korkealaatuisessa, ajattomassa muotoilussa, joka antaa sinulle hyvät yöunet, on erittäin viisas sijoitus.

Täällä Sleepolla meillä on laaja valikoima edullisia runkosänkyjä 180 cm korkealaatuisina. Runkosängyn 180 avulla löydät helposti täydellisen runkosängyn, jossa on vähän ylimääräistä tilaa vierashuoneessa. Parisänky 180 cm koossa tarjoaa mukavuutta kaikille siinä nukkuville. Laaja valikoimamme 180 cm:n runkosänkyjä antaa sinulle mahdollisuuden löytää juuri haluamasi tyyli makuuhuoneeseesi unen laadusta tinkimättä. Tyylikäs, ajaton muotoilu ja patja, joka keskittyy mukavuuteen ja tukeen, voi kohentaa koko makuuhuonettasi. Herää levänneenä joka päivä!

Laadukkaat runkosängyt 180 cm kaikille

Valitse uusi 180 cm runkosänky useista eri malleista ja ilmeistä. Jos haluat mukavan mustan runkosängyn, löydät sen meiltä Sleepolta. Tyylikäs ja moderni 180 cm runkosänky tarjoaa koko huoneelle ylellisyyden tunteen.

Suosituimpia 180 cm runkosänkyjä on saatavana suosittuina vakiokokoina, kuten 180x200 ja 180x210. Kestävien huonekalukankaiden ansiosta 180 cm:n runkosänky näyttää pitkään uudelta, ja Sleepolta löytämäsi laadukkaat patjat tekevät siitä myös pitkään uuden tuntuisen. Laajasta valikoimastamme löytyy monia erilaisia jousijärjestelmiä, jotta löydät 160 cm runkosängyn, joka sopii sinulle ja nukkumistottumuksiisi parhaiten. Myymme runkosänkyjä 180 cm useilta tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Mille Notti ja Tempur sekä Sleepon omalta tuotemerkiltä Sleepo Beds. Takaamme sinulle hyvät yöunet 180 cm runkosängyllä!

Löydä unelmasänkysi Sleepolta
Kun ostat yhden mukavista ja pehmeistä 180 cm runkosängyistä, joita tarjoamme valikoimassamme, tarjoamme sinulle toimituksen. Varmistaaksemme, että olet tyytyväinen sänkyysi, tarjoamme myös 14 päivän avokaupan! Nopean toimituksemme avulla voit herätä levänneenä tyylikkäässä, mukavassa, ylellisessä unelmasängyssäsi lähitulevaisuudessa.

Khteyttä asiakaspalveluumme

Jos sinulla on kysyttävää sängyistämme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse: +468208770 . Täällä sänkyasiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan oikean sängyn, tervetuloa!

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;