Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Sleepo Alennuskoodi

Täältä löydät ajankohtaiset edulliset alennuskoodit ja tarjoukset suunnittelusta ja sisustuksesta. Päivitämme säännöllisesti uusilla alennuskoodeilla, joita voidaan käyttää, kun ostat kanssamme. Tämän sivun koodit ovat voimassa vain rajoitetun ajan.

Alennuskoodit osoitteessa sleepo.fi

Jokainen alennuskoodi on voimassa ostohetkellä, eikä sitä voida yhdistää muihin alennuksiin, ellei tämä ole selvästi mainittu tietyn alennuskoodin ehdoissa. Jos haluat käyttää koodia, kopioi se ja syötä se kassalla. Huomaa, että koodi on rekisteröitävä ostoksen yhteydessä eikä jälkikäteen.

Sleepolla on laaja valikoima sänkyjä, huonekaluja ja kodinsisustusta tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Tempur, Mille Notti, Beach House, Gant Home ja monia muita. Tarjoamme aina nopeat toimitukset!


 

Voimassa olevat tarjoukset ja alennuskoodit Sleepo juuri nyt:

20% alennus sohvista & nojatuoleista!*

Olisiko aika antaa olohuoneeseen uutta elämää kevääksi tyylikkäällä sohvalla? Tällä hetkellä saat 20% kaikista* sohvista, nojatuoleista, leposohvista ja rahioista mukavasti, laadukkaasti ja todella hyvillä hinnoilla. Valitse tunnettujen merkkien sohvista tai miksei Billien, Åren tai Olivian suosikeista? Nauti uudesta sohvastasi meiltä Sleepo!

Voimassa 23.3.

30% alennus valituista Tempur!

Koe fantastinen mukavuus Tempur tuotteilla. Meillä on parhaillaan käynnissä huikea alennus 30% alennuksella kaikesta Tempur!* Älä missaa mahdollisuutta kokea ihanan painoton tunne Tempur lyömättömillä tuotteilla!

Voimassa 31.3.

 Jopa -50% sängyistä!

Sleepossa mielestämme makuuhuoneen tulisi olla rauhallinen paikka, mutta samalla tyylikkäästi sisustettu. Laaja sänkyvalikoimamme ansiosta, voit saavuttaa tämän ilman ongelmia. Tällä hetkellä saat jopa 50% alennuksen kaikista* vuoteista! Joten etsi täydellinen sänky ja nuku hyvin, koko yön!

 Voimassa toistaiseksi

 

 Hyödynnä lisää kampanjoita ja tarjouksia!


 

Uusi asiakas?

Saat 10% alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi. Tervetuloa. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10% alennuksen ensimmäisestä ostosta.*

Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa. Tietosuojakäytännössämme on lisätietoja siitä, miten hoidamme tietojasi.

Olet katsonut aiemmin

Aina päällä Sleepo!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
14pv palautusoikeus
14pv palautusoikeus