Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Mannermaiset sängyt

Sleeposta löydät markkinoiden suurimman ja edullisimman valikoiman mannermaisia sänkyjä. Mannermaisessa sängyssä on kaksinkertaiset patjakerrokset ja suuri syvyys, mikä auttaa vähentämään kehoon kohdistuvaa painetta. Tämä antaa kehollesi optimaalisen nukkumismukavuuden ja edistää hyviä yöunia.

Osta hyvä ja mukava mannermainen sänky Sleeposta!

Kun etsit ihanaa sänkyä, meillä on mannermainen sänky sinulle. Sleeposta löydät mukavia ja ensiluokkaisia sänkyjä tunnetuilta toimittajilta, kuten Kinnabädden, useina eri versioina. Tarjoamme useita eri kokoja ja mukavuustasoja, jotta löydät tarpeisiisi sopivan. Mannermainen sänky 140 x 200 cm on runsas yhden hengen vuode, jota on saatavana useita eri malleja ja kokoja. Meillä on myös kokoja 120 x 200 cm, 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm ja 180 x 210 cm useissa eri väreissä jokaiseen makuun ja tarpeidesi mukaan. Tarjoamme myös suuren hintaluokkien vaihtelun. Lisäksi meillä on usein erittäin edullisia kampanjoita mannersängyillemme, joista voit tehdä todellisia löytöjä ja säästää satoja euroja.

Nuku hyvin mannermaisessa sängyssä

Mannermaiselle sängylle on ominaista, että siinä on kaksinkertaiset patjakerrokset ja suuri syvyys. Tämä puolestaan auttaa vähentämään kehon painetta ja antaa sinulle mukavamman yöunen joka kerta, kun käytät sänkyä. Suurempi sijauspatja peittää koko makuualan, mikä tarkoittaa, että vältät epämiellyttävät liitoskohdat keskellä sänkyä. Mannermaisen sängyn suuri plus on se, että se on korkea, mikä helpottaa sänkyyn asettumista ja siitä nousemista. Toinen etu on sängyn ulkonäkö; mannermainen sänky on todella tyylikäs sänky, joka antaa makuuhuoneellesi lisäulottuvuutta. Haluatko sinäkin nukkua kuin prinsessa? Mannermainen vuode on silloin oikea valinta.

Kun ostat sängyn verkosta Sleepolta, meiltä löytyy suuri määrä värivaihtoehtoja. Myymme mannermaisia sänkyjä useissa eri väreissä. Esimerkiksi musta, tummanharmaa, beige, harmaa, valkoinen, punainen ja sininen. Täältä löydät sängyt, jotka sopivat kaikkiin sisustustyyleihin. Voit myös tehdä valintasi haluamiesi sängynjalkojen tyypistä sekä erilaisista sängynpäätyvaihtoehdoista.

Napsauttamalla sinua kiinnostavaa mannermaista sänkyä voit lukea sängyn ominaisuuksista, mitoista, materiaaleista ja takuuajasta. Useat sänkyjä koskevista tarjouksistamme sisältävät sänkypaketin jokaisen ostoksen yhteydessä - se tarkoittaa, että lisävarusteet, kuten sängynjalat ja sijauspatja, sisältyvät hintaan. Hemmottele itseäsi hyvillä unilla uudella ja mukavalla mannermaisella sängyllä.

Hyvä uni on hyvän päivän alku. Petaa uusi sänkysi ihanilla pussilakanoilla, peitoilla ja tyynyillä, joita voit tietysti myös ostaa meiltä Sleeposta.

Khteyttä asiakaspalveluumme

Jos sinulla on kysyttävää sängyistämme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse: +468208770 . Täällä sänkyasiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan oikean sängyn, tervetuloa!

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;