Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Sängyt

Etsitkö uutta sänkyä? Täältä löydät laajan valikoiman edullisia ja laadukkaita sänkyjä. Sleeposta ostat sänkysi turvallisesti ja aina ilmaisella kotiinkuljetuksella. Valitse mannermaisten sänkyjen, säädettävien sänkyjen ja runkosänkyjen välillä. Luo täydellinen makuuhuone uudella vuoteella, joka antaa sinulle hyvät yöunet ja kodille tyylikkään ilmeen.

Osta edullinen ja laadukas sänky Sleeposta

Sinä, joka kaipaat todella hyvää unta, olet tullut oikeaan paikkaan! Meillä Sleepossa on mukavia vuoteita, jotka kattavat kaikki tarpeesi hyvien yöunien suhteen. Valikoimassamme on satoja sänkyjä, joita sinun on myös mahdollista löytää valituilla tarjoushinnoilla. Tarjoamme laajan valikoiman eri malleja. Meillä on kaikkea yhden hengen vuoteista parivuoteisiin, mukaan lukien säädettävät vuoteet ja ne, joissa on käytännöllistä säilytystilaa. Säädettävät sängyt ovat myös täydellinen vaihtoehto säädettävälle nojatuolille, joka antaa sinulle tarvitsemasi ylimääräisen tuen. Täällä voit valita ylellisistä mannermaisista sängyistä ja täydellisistä sänkypaketeista.

Sänkyjä useassa variantissa ja koossa

Meiltä löydät useita erikokoisia sänkyjä - meillä on kaikkea yhden hengen vuoteista suuriin parivuoteisiin useassa koossa. Meillä on koot 80x200 cm, 90x200 cm, 105x200 cm, 120x200, 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm ja 180x210 cm useissa eri väreissä. Myymme myös sänkyjä lapsille, esim. pinnasänkyjä, juniorsänkyjä ja muita lastensänkyjä, joista valita. Jos kotonasi käy usein sukulaisia ja ystäviä, meiltä löytyy myös erityisesti vierassängyiksi valmistettuja sänkyjä edulliseen hintaan. Tai miksi et sijoittaisi kerrossänkyyn mökillesi tai vierashuoneeseesi? Kun haluat säästää tilaa kotona, parvisänky voi olla parempi. Siten sänky nousee korkeammalle kohti kattoa ja säästät sängyn alla arvokasta lattiatilaa, jota voidaan käyttää ja sisustaa esimerkiksi toimisto- tai rentoutustilaksi. Kaiken tämän voi ostaa verkosta Sleepolta!

Sänkytarvikkeet ja mukavat sängynpatjat

Onko sinulla kotona hyvin toimiva sänky ja sijauspatja, mutta runkopatja vetelee viimeisiään? Siinä tapauksessa voimme auttaa sinua, koska tarjoamme myös mukavia runkopatjoja useilta tuotemerkeiltä eri hintaluokissa. Jotta patja sopisi tarpeisiisi ja olosuhteisiisi, patjoissa on laaja valikoima erilaisia täytteitä. Voit esimerkiksi valita lateksitäytteen tai paineita vähentävän patjan.

Mukava patja sängyssä parantaa huomattavasti unta. Meillä on laaja valikoima sänkyjä, ja olemme muun muassa sänkymerkkien Mille Notti, Tempur, Jensen, Kinnabädden, Sleepo Beds, Inbed Sweden, Elegance ja Fridnäs Beds jälleenmyyjiä. Kun päätät ostaa sängyn meiltä verkosta, on monia mahdollisuuksia tuoda oma leima makuuhuoneeseen. Voit esimerkiksi ostaa mukavan sängyn, jossa on säilytystila, joka auttaa luomaan järjestystä ja mukavuutta makuuhuoneeseesi. Maun mukaan voit valita myös mallin, jossa on pääty tai ilman sitä. Meillä on myös runsaasti eri värejä, joista valita. Tietysti voit myös ostaa meiltä mukavia peitteitä ja tyynyjä sekä henkilökohtaiseen tyyliisi sopivia vuodevaatteita. Meiltä löytyy jokaiselle budjetille ja mieltymykselle jotakin. Tervetuloa ostamaan uusi sänkysi netistä meiltä jo tänään!

Khteyttä asiakaspalveluumme

Jos sinulla on kysyttävää sängyistämme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse: +468208770 . Täällä sänkyasiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan oikean sängyn, tervetuloa!

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;