Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

Parvisängyt

Parvisänky on suhteellisen yksinkertainen, mutta heille, jotka elävät ahtaasti, se on kekseliäs keksintö. Miksi täyttää suuri osa huoneesta sängyllä, jossa vain nukutaan? Korkealla sängyllä saat kaiken irti pystysuorasta tilasta. Sängyn alla olevaan vapaaseen lattiatilaan voit esimerkiksi asettaa työpöydän ja sisustaa toimiston. Toinen vaihtoehto on käyttää tilaa varastointiin - sisusta esimerkiksi vaatekaapeilla ja lipastoilla, jotka pitävät vaatteesi lähellä.

Edulliset perhesängyt

Meiltä Sleepolta löydät tyylikkäät ja edulliset perhesängyt. Mikä on perhesänky? Kuten nimestä voi päätellä, se on sänky, johon koko perhe mahtuu. Perhesänky sopii erinomaisesti kesämökille tai vierashuoneeseen, koska se tarjoaa useita sänkyjä ja vie mahdollisimman vähän tilaa. Perhesänky on samanlainen kuin kerrossänky, mutta alasänky on leveämpi kuin sen yllä oleva sänky. Tämän ansiosta kaksi ihmistä voi nukkua alakerrassa ja yksi henkilö tai ehkä kaksi lasta voi nukkua yllä olevassa sängyssä. Perhesänky on täydellinen ostos, jos sänkyä käytetään harvoin. Se sopii hyvin myös rajalliseen tilan omaavaan nuorten huoneeseen. Sitten on mahdollista nukkua ylemmässä sängyssä ja käyttää alaosaa sohvana - vaihtoehtoisesti vierassängynä yön yli viipyville ystäville. Se, että perhesänkyyn mahtuu niin monta ihmistä, tarkoittaa, että saat paljon vastinetta rahalle.

Perhesänky eri mitat

Meiltä Sleepolta voit ostaa perhesänkyjä sellaisilta tuotemerkeiltä kuin Mavis - nimet, jotka takaavat korkean laadun. Sinulla on mahdollisuus valita eri malleista ja malleista, joiden mitat eroavat toisistaan suuresti. Myymme esimerkiksi perhesänkyjä, joiden mitat ovat 80 x 120 x 200 cm, 90 x 120 x 200 cm ja 90 x 140 x 200 cm. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden löytää jotain, joka sopii sinun erityistarpeisiisi. Useat tarjoamistamme perhesängyistä voidaan myös purkaa, mikä antaa sinulle lisää joustavuutta. Tarvittaessa ne voidaan sijoittaa eri huoneisiin tai jopa eri rakennuksiin. Perhesängyn lisävarusteiden osalta löydät tietysti myös ne meiltä. Tyynyjä, patjoja, lakanoita ja tyynyliinoja on helppo ostaa täältä Sleepolta. Voit myös ostaa sänkylaatikoita, jotka antavat sinulle runsaasti säilytystilaa - erinomainen ratkaisu pienempiin tiloihin.

Löydä perhesänky

Myymme perhesänkyjä eri hintaluokissa - lisäksi tarjoamme usein kampanjahintoja sängyille. Tämän avulla voit asiakkaana tehdä hyviä löytöjä ja säästää paljon rahaa. Kannattaa tehdä ostoksia meiltä. Jokaisen tuotteen alta löydät muun muassa tiedon siitä, mitä painorajoituksia perhesängyillä on, sekä patjan mitat ja ulkomitat - tietoja, joiden avulla saat selville, sopiiko sänky siihen tilaan, johon aiot sen sijoittaa. Toivottavasti tämä helpottaa perhesängyn ostamista ja olet tyytyväinen asiakas meillä Sleepolla!

Jos sinulla on kysyttävää perhesängyistämme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelinnumeroon: +468208770. Tässä sänkyasiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan sopivan sängyn, tervetuloa!

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;