Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut Ei huonekalut 14pv palautusoikeus

sisustuksen yksityiskohdat - inspiraatiota

IT'S IN THE DETAILS

Joskus vain pienet yksityiskohdat puuttuvat harmonisen tunteen luomiseksi kotiin. Meillä Sleepolla on laaja valikoima sisustustuotteita kaikkiin koteihin ja tyyleihin. Löydä inspiraatiota täältä!

Saat lisää inspiraatiota seuraamalla meitä Instagramissa nimellä @sleepo
"Kyse on yksityiskohdista"

katseenvangitsijat

 Ainutlaatuisilla sisustustuotteilla saat helposti henkilökohtaisemman ja kodikkaamman tunnelman. Mahtava taulu, kodikas kynttilälyhty tai kaunis maljakko on ehkä yksi ensimmäisistä asioista, jotka huomaat astuessasi huoneeseen. Katseenvangitsija on yksityiskohta, joka kiinnittää huomion ja määrittää sävyn sisustustyyliisi.

Bubble gum Pleksitaulu

PAKOLLISET VUONNA 2021

Emme ole koskaan ennen kaivanneet uutta vuotta kuin nyt. Ajaton ja moderni ovat avainsanoja, kun valitsemme sisustustamme tänä vuonna. Laadukas ja hyvin harkittu sisustus on jotain, mitä monet haluavat koteihinsa siihen kyllästymättä. Klassinen maljakko Kolonn ja upea veistos Apollo ovat kaksi monista ajattomista suunnannäyttäjistä vuonna 2021.

"Harkitut yksityiskohdat, hyvä laatu"

Päättymätön solmu

Maagisen hieno sisustustuote, joka annetaan jollekin toiselle tai itsellesi, on päättymätön solmu, joka symboloi rakastavia siteitä ja suhteita. Se on täydellinen häälahja kaikille, joiden on pitänyt lykätä häitä vallitsevien olosuhteiden vuoksi. Kaunis ja yksinkertainen yksityiskohta, jolla on suuri merkitys!

"Ajattomia klassikoita"

Olet katsonut aiemmin

Aina Sleepossa!

Ilmainen toimitus yli 79 € *Ei huonekalut
Sleepo tarjoaa Ilmaiset postikulut yli 79€ *Ei huonekalut
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
Ei huonekalut 14pv palautusoikeus
;